HVEM
SoftHouse er en virksomhed, som har sit meget ambitiøse udspring tilbage i 1997, hvor den da 26 år gamle Taio Nielsen, realiserede sin drøm og blev selvstændig erhvervsdrivende. Taio Nielsen, havde allerede et solidt kendskab til IT-branchen og dens kunder, gennem dels sin IT-uddannelse, og dels sin erfaring som konsulent og IT-ansvarlig i en større virksomhed. SoftHouse er i dag, som ved den spæde begyndelse, baseret på udvikling og support på IT-området og er i konstant vækst.

HVAD
Vi er en velfungerende, moderne virksomhed, stadig under ledelse af grundlæggeren Taio Nielsen. Virksomheden er specialiseret inden for systemudvikling, database, organiserede netværk og implementering af IT. SoftHouse påtager sig IT-opgaver af enhver art, således også kvalitets/prisbevidst indkøb af hardware, udvikling af administrationsværktøjer til hjemmesider, såvel som alle former for IT-support.

HVORFOR
Hos os, er du/I sikre på, at en aftale også er en aftale. Forud for udførelsen af hver opgave, analyseres dine/jeres ønsker og behov, således at vi sikre at have det samme mål, for de enkelte projekter. Vi påtager os opgaver af enhver karakter, og har tilknyttet et solidt netværk af IT- orienterede samarbejdspartnere. Hvilket gør os stærke, når vi skal sikre udførelsen af dine/Jeres opgaver.

KONTAKT
Er du/I interesserede i, at vide mere om SoftHouse eller ønsker en uforpligtende samtale, så er du/I velkomne til at kontakte os.

Vores slogan er:
-vi sætter tingene i system